Administratief hulp voor iedere onderneming

In de afgelopen jaren vinden steeds meer ontwikkelingen plaats. Er worden met het jaar weer nieuwe dingen uitgebracht. Daarbij komen er ook steeds meer ondernemingen. Men start tegenwoordig al op jongere leeftijd al een onderneming. Er zijn natuurlijk talloze voorbeelden te bedenken waarin men een onderneming kan starten, namelijk: kleding verkopen, schoenen verkopen, evenementen, e-commerce, makelaardij en ongetwijfeld nog veel meer. Echter, bij het runnen van een onderneming komt er ook administratief werk aan te pas.

Het administratieve gedeelte moet altijd erg secuur worden bijgehouden om geen fouten te maken. Een betrouwbare accountant en belastingadviseur met hart voor de zaak kan hierbij goed helpen. Berkhout & Van Rijn, ook wel BVR Advies, zijn er voor kleine en middelgrote ondernemers in alle sectoren. Van jaarrekeningen tot belastingaangifte en van advies tot communicatie: voor alle diensten op het gebied van onze vier hoofdzaken kunt u op ons rekenen. Deze vier hoofdzaken zijn weer onder te verdelen in andere bijzaken. De vier hoofdzaken zijn: accountancy, belastingaangiftes, advies en salarisadministratie. De ideale plek waar je dit kan vinden is bij het accountantskantoor in Ede.

Aangezien ik in het vorige artikel wat dieper in ben gegaan op accountancy zal ik bij dit artikel meer ingaan op het onderwerp belastingaangiftes. Binnen dit onderwerp zijn er een aantal bijzaken waar we naar kijken, dit kunnen zijn: inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting, dividendbelasting en loonbelasting.

Ben je nou een ondernemer of particulier, iedereen krijgt te maken met de Belastingdienst en belastingaangiftes. Denk maar aan de bovengenoemde belastingen. Het is complexe materie waarbij u te maken heeft met verschillende wetten en regels. BVR Advies ondersteunt u graag en helpt een maximale belastingbesparing realiseren. Uiteraard binnen de fiscale mogelijkheden en richtlijnen. Wilt u nou meer weten over alle onderwerpen? Neem dan snel een kijkje op de website: www.bvradvies.nl.