Coronaproof vergaderen

Momenteel ben je als bedrijf zijnde genoodzaakt om vergaderingen volgens de corona maatregelen in te richten. Ondanks dat we veel op afstand moeten doen is vergaderen toch een belangrijke factor binnen de bedrijfsvoering. Om de vergaderingen toch voort te zetten, hebben wij een aantal manieren gevonden om dit coronaproof te doen. 

Een grote vergaderruimte

Het eerste wat je kunt doen is het huren van een grote vergaderruimte. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel mensen je bij de vergadering wilt hebben, maar met een grote vergaderruimte weet je zeker dat je je kunt houden aan de coronamaatregelen. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Zwolle? Kijk dan eens bij Weidevol. Zij bieden diverse vergaderruimtes aan van verschillende formaten waaruit je kunt kiezen. 

Afstand

Zorg ervoor dat je weet hoeveel mensen er komen, zodat je de vergaderruimte slim kunt indelen en de afstand van 1,5 meter kunt bewaren. Je kunt er zelfs nog voor kiezen om mondkapjes aan te schaffen voor de aanwezigen, zodat je de gezondheid waarborgt. 

Eten en drinken

Door de maatregelen mag er helaas geen horecagelegenheid aanwezig zijn. Wanneer je dus weet dat een vergadering langer duurt, adviseer de aanwezigen om zelf eten en drinken mee te nemen. 

Online vergadering

De laatst optie die niet fysiek is, is een online vergadering. Je kunt dit bijvoorbeeld in Microsoft teams doen door een specifieke groep te selecteren waarmee je wil vergaderen. Bij een online vergadering is vaak de verbinding het struikelblok. Zorg er daarom voor dat de verbinding van iedere aanwezige goed werkt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *