Crypto exchanges

Jarenlang is er hard gewerkt aan nieuwe crypto exchanges. Vandaag de dag heb je een enorm aanbod als handelaar. Bestebank.org heeft een mooi artikel gemaakt over de verschillende exchanges die er zijn, en wat de beste is om mee te werken. Het grote aanbod wat er is maakt het nodig dat er een complete gids is van de voor en nadelen van de verschillende dienstverleners. Zijn er ook goede Nederlandse Handelsbeurzen in het rijtje van Bestebank te vinden? We komen er heel snel achter.

aandelen kopen

Categorie

We hebben de zogenaamde makelaar, deze koopt over de hele wereld Bitcoins op om ze met een kleine commissie door te verkopen. In Nederland zijn er redelijk wat platformen die de concurrentie met elkaar aangaan. Met iDEAL kan er voor een aantrekkelijke prijs direct cryptomunten worden gekocht. Ook onder de makelaars heb je verschillende varianten. Makelaars die direct de cryptomunten bijschrijven op de wallet van de koper. Dit is het veiligst omdat je de munten direct in je bezit hebt. BTC Direct is hier een goed voorbeeld van.

Geld

Andere soorten makelaars

Als je geen eigen crypto wallet wilt kun je bij een makelaar crypto’s kopen die wallet ondersteuning bieden. Hierdoor hoef je geen eigen wallet op te zetten, Litebit is een makelaar die werkt met wallet ondersteuning. Als laatste zijn er nog makelaars die een soort ruildienst aanbieden, bij deze dienstverleners kun je vanuit je eigen wallet met behulp van de dienst crypto’s wisselen. Tegenwoordig beschikken veel exchanges over een dergelijke dienst. In Europa heb je in Wenen een van de grootste dienstverleners met meer dan een miljoen gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *