De beste Apple reparatie in Hoorn vind je bij Cupair

Een aantal dagen geleden had ik mijn iPhone laten vallen waardoor deze door de val kapot was gegaan. Daarom ging ik ook op het internet op zoek aan Apple reparatie Hoorn om zo een goede telefoons zaak te vinden die mijn iPhone zo snel mogelijk kon repareren. 

Zeer veel telefoons zaken in Hoorn 

Toen ik op het internet op zoek ging naar Apple reparatie Hoorn kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende telefoons zaken bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Cupair het meeste aan. Deze telefoons zaak hecht namelijk erg veel waarde aan de kwaliteit van de reparatie en de goede service die zij aanbieden. Bij de meeste goedkopere telefoons zaken werken de monteurs met imitatie onderdelen en ontvang je geen garantie. Bij Cuiper werken ze met originele onderdelen waar je als klant 6 maanden garantie op zult ontvangen. Ook is er een gratis parkeerplek in de winkel te vinden. 

iphone

Zeer snel en vriendelijk geholpen 

In de winkel werd ik door een van de deskundige monteurs erg snel en zeer vriendelijk geholpen. Voordat de reparatie van start ging kreeg ik zeer duidelijke uitleg over de kosten en wat er zal gaan gebeuren met mijn iPhone. Na de reparatie werkte mijn iPhone weer naar wens. Daarom raad ik Cupair ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar Apple reparatie Hoorn.