Een hoogwaardige kwaliteit telefoon reparatie in Emmen

Heb je jouw telefoon per ongeluk laten vallen en ben je daarom op zoek naar een telefoon reparatie Emmen? Dan ben je voor een kwaliteits reparatie bij Telefoonstore aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor Telefoonstore 


Je bent voor een iPhone reparatie Emmen bij Telefoonstore aan het juiste adres omdat de deskundige monteurs van dit bedrijf in de loop van de jaren erg veel kennis en ervaring hebben opgedaan op het gebied van het repareren van iPhones en andere smartphones. In deze jaren hebben de monteurs al erg veel voorbij zien komen en kunnen jouw daarom uitermate goed helpen met het repareren van jouw iPhone. Voor de reparaties die deze monteurs uitvoeren gebruiken zij uitsluitend originele onderdelen om garant te kunnen staan voor een telefoon reparatie van een hoogwaardige kwaliteit. 

iphone-11

Zeer veel tevreden voorgaande klanten

Naast de kwaliteit van de reparaties die zij uitvoeren hecht het bedrijf ook erg veel waarde aan de service die zij aanbieden.Daarom zul je voordat de reparatie van start gaat ook heldere uitleg krijgen over wat er met jouw iPhone zal gaan gebeuren en welke prijs de monteurs hanteren voor de reparaties die zij uit zullen gaan voeren. Na de reparatie zul je ook 3 maanden garantie ontvangen op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn. De voorgaande klanten die dit bedrijf heeft gehad zijn allemaal zeer tevreden over de kwaliteit van de reparatie en over de goede service die zij hebben ontvangen.