Een online marketingbureau in Rotterdam?

Bureauckicker is een marketingbureau gevestigd in Rotterdam. Het bureau is in 2001 ontstaan als reclamebureau en heeft gedurende twintig jaar talloze cases behandeld. Doordat het bureau met bedrijven van diverse branches heeft gewerkt, kan het bedrijf snel en goede oplossingen vinden waardoor er snel geschakeld kan worden. In dit artikel bespreken we wederom waarom je bij Bureaukicker langs moet gaan om je marketingactiviteiten te versterken. Veel leesplezier!

Diensten van Bureaukicker

Het communicatieadviesbureau Kicker biedt de volgende drie diensten aan:

  • Strategieontwikkeling
  • Uitvoering en vormgeving
  • Management consultancy

Wat betreft strategieontwikkeling helpt Bureaukicker als volgt. Een ondernemingsstrategie is dé kern van alle activiteiten. Zolang er geen goed en helder geformuleerde ondernemingsplan is, zal het succes ook ontbreken. Bureaukicker helpt bij het formuleren van een goede ondernemingsstrategie. Deze strategie wordt vervolgens doorvertelt naar een marketingstrategie en uiteindelijk een communicatiestrategie.

Je kunt een ijzersterk product of dienst hebben, maar zolang de marketing- en communicatiestrategie ontbreken, heb je hier niks aan. Bureaukicker denkt graag mee!

Uitvoering en vormgeving

“Consistentie en discipline zijn de magie achter elke strategie”. André Breedvelt. Dit zijn de eigen woorden van de eigenaar. Hieruit kun je concluderen dat ze gedisciplineerd en consistent te werk gaan om het uiterst eruit te kunnen halen. In deze fase wordt er gekeken welke werkzaamheden het beste aansluit op de wensen en behoeften van de klant. Dit kan het volgende zijn: het maken van een nieuwe logo, een nieuwe huisstijl of webdesign.

Management consultancy

Bureaukicker biedt naast het uitvoeren en vormgeven ook consultancy aan. Tijdens deze consultancy kunnen diverse bedrijfsprocessen onder de loep genomen worden. Er wordt gekeken hoe bedrijven productiegerichter kunnen werken. Ook wordt er naar de bedrijfscultuur gekeken en op basis hiervan kunnen meer stappen worden gecreëerd.

Kortom, bureaukicker is de strategische partner waar je zowel strategieontwikkeling, uitvoering van campagnes en het verbeteren van management aspecten kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *