Geen beschadigde producten of dozen meer

Heb je als bedrijf geregeld retourzendingen door dozen die van een pallet zijn afgevallen, of tijdens transport niet goed op de pallet zijn blijven liggen? Met PP omsnoeringsband blijven je producten en goederen wel goed op de pallet liggen, span het band om de dozen en het pallet heen en de dozen blijven netjes tijdens transport en in en uitladen netjes liggen. Voorkom dat er weer retourzendingen komen door producten en dozen die beschadigd zijn tijdens transport. 

PP omsnoeringsband

Voordelige variant

PP omsnoeringsband is de voordelige variant van PET band, de kwaliteit is iets minder maar dit zie je terug in de prijs van het band. Dit neemt niet weg dat het band prima te gebruiken is, sterk genoeg is om pallets veilig verzendklaar te maken om op transport te gaan. De elasticiteit en de breeksterkte van het band is prima, evenals de elasticiteit. Wil je een voordelige variant van het duurdere PET bad dan heb je met dit band een zeer geschikt alternatief. De kwaliteit is in vergelijking met de prijs prima te noemen.

PP omsnoeringsband

Diverse diktes en breedtes

Omdat PP omsnoeringsband in diverse diktes en breedtes is te verkrijgen in het assortiment van pacomaeurope.com, kun je zelf bepalen welke sterkte je nodig hebt om jouw goederen veilig aan te kunnen spannen. Ook voor het vastzetten van het band zijn er verschillende opties, kies je voor een zegel of maak je gebruik van een volautomatisch spanapparaat. Wat je ook kiest, met de juiste middelen bespaar je op ieder pallet wat je verpakt.