Geen overboekingen of lege ruimtes meer

Het is menselijk en toch is het erg vervelend wanneer het als bedrijf gebeurd, je hebt een ruimte twee keer geboekt op een moment. Terwijl twee uur later de ruimte wel beschikbaar is, al met al heb je een klant teleurgesteld en ook zijn planning door de war gegooid. Door gebruik te maken van room management, boek je nooit een ruimte meer dubbelen zijn alle uren op een dag zeer efficiënt gebruikt. Voordeel is ook dat de klant zelf een vergaderruimte of werkplek kan reserveren, op het aantal personen worden de ruimtes zichtbaar die beschikbaar zijn op dat moment.

Room management

Gekoppeld aan andere programma’s

Met room management heb je als voordeel dat je geen uitnodigingen meer hoeft te sturen, door het systeem te koppelen aan Outlook wordt er direct een uitnodiging verzonden naar de genodigden van de vergadering of bijeenkomst. Zo bespaar je nog veel tijd en je bent er zeker van dat je niemand bent vergeten, wil je echt optimaal gebruik maken van het systeem dan is de module wayfinding perfect. Deze module geeft je bedrijf direct een professionele uitstraling, hierdoor kunnen gasten eenvoudig de ruimte vinden waar zij moeten zijn. Tevens wordt er aangegeven welke vergadering er op dat moment gaande is.

Eenvoudig reserveren

Voor je klanten is het zeer eenvoudig om te reserveren, heb je extra modules in het systeem dan kunnen je klanten hier ook uit kiezen. Room management houdt er rekening mee welke kamer geschikt is, de opties worden bij het boeken allemaal zichtbaar voor de klant. Je kunt je klanten de optie geven om bijvoorbeeld catering service te nemen, hierbij wordt het met een druk op de knop mogelijk om koffie, thee of water te bestellen. Op deze manier zijn er een aantal mogelijkheden, die het je klanten nog eenvoudiger en efficiënter maakt om van het systeem gebruik te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *