https://www.smartphone-express.nl/

Als jouw telefoon kapot is en je een plek zoekt waar je deze kan laten repareren ben je bij Smartphone Express (https://www.smartphone-express.nl/) aan het juiste adres. De mensen van Smartphone Express hebben veel ervaring in het maken van telefoons van allerlei merken. Ze hebben hier ook de onderdelen voor op voorraad liggen. Deze onderdelen zijn allemaal van hoge kwaliteit en om deze reden hebben ze 1 jaar garantie die ze hanteren op de reparaties. Dit is enorm veel als je dit vergelijkt met andere bedrijven. De meeste geven rond de 3 maanden garantie.

iPhone-xs-max

De website van Smartphone Express

De website van Smartphone Express ziet er heel goed uit. Ze hebben alles wat je zoekt over de telefoons die ze maken en de prijzen die ze hanteren op de website staan. Je kan hier ook zien welke modellen er gemaakt kunnen worden en wat eraan gemaakt kan worden. Bijvoorbeeld bij de iPhone 8 kan het scherm gemaakt worden in 15 minuten. Verder maken ze de batterij binnen een half uurtje. Daarnaast zijn de camera’s weer als nieuw binnen 20 minuten. De knoppen zijn ook weer als nieuw binnen 3 kwartier. Moederborden zijn ook geen probleem bij Smartphone Express. Binnen 2 dagen zit er een helemaal nieuwe in. Tot slot maken ze ook het geluid, behuizing en software en waterschade.

Ook zonder afspraak

Als je toevallig in de buurt bent kan je ook langsgaan zonder afspraak. Als je dit doet heb je alleen geen zekerheid dat ze je telefoon kunnen maken. Heel waarschijnlijk kunnen ze dit wel alleen kunnen ze dit niet met zekerheid zeggen.