Last van slecht internet? Dan is glasvezel iets voor jou

Als bedrijf is een goede internet verbinding van groot belang. Ook dat je internet niet over langere periodes stilvalt is belangrijk. Dit zou catastrofaal zijn voor een bedrijf. Zeker voor een bedrijf dat afhangt van het internet. Daarom is het voor zulke bedrijven van voordeel om een zakelijk glasvezel internet verbinding aan te schaffen. Zo een verbinding heeft namelijk enkele voordelen over een normale consumenten verbinding. In deze blog hebben we deze op een rij gezet.

Aanvullende diensten

Een van de voordelen van een zakelijke verbinding zijn de aanvullende diensten. Enkele van deze diensten zijn een vaste IP-adres, een alarm, een netwerk voor PIN-betaling en telefonie over het internet. Zo heb je als bedrijf alles wat je nodig hebt via een internet verbinding. Zeker met zakelijk bellen via het internet spaar je veel geld.

Helpdesk

Veel providers bieden een extra service voor zakelijke verbindingen. Zo is er bijvoorbeeld vaak een 24 uur helpdesk als er problemen zijn met je verbinding. Zo weet je dat je snel hulp krijgt. Voor een bedrijf is dit belangrijk. Ook mag een zakelijke verbinding vaak niet langer dan 6 uur stil staan. Bij een consumenten verbinding is dit meer dan 24 uur. Dit hangt echter ook af van het contract dat je sluit.

Glasvezel internet

Bij een glasvezel verbinding wordt gebruik gemaakt van een heel dun vezel dat gemaakt is van speciaal glas. Door laserlicht met hoge snelheid aan en uit te schakelen wordt de informatie over het glasvezelnetwerk verzonden. Met een zakelijk glasvezel abonnement verbinding kun je een hogere internetsnelheid bereiken dan met welk ander netwerk dan ook. Waar je wel op moet letten, is dat deze soort verbinding niet overal verkrijgbaar is. Dit kun je gemakkelijk, met de hulp van je postcode, bij je provider nakijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *