Leer online met WordPress omgaan

Tegenwoordig kun je met internet een breed scala aan cursussen volgen, waar je vroeger proefwerken per post en toetsen op moest sturen doe je dit nu online. Bij een online WordPress cursus wordt door je scherm te delen met de trainer je alles geleerd, je maakt een online verbinding met bijvoorbeeld Zoom of een ander programma naar wens. Op deze manier ziet de trainer precies wat je doet, en kan hij eventueel je computer overnemen om iets uit te leggen. Je bent echt samen aan het werk om alles onder de knie te krijgen.

Online WordPress cursus

Hoeveel deelnemers doen er mee?

Een online WordPress cursus doe je alleen met de trainer, je hebt dus geen andere deelnemers. Ben je meer meerdere personen dan is dit ook mogelijk, maar moet je dit even bespreken of contact opnemen met de trainer. In de meeste gevallen heb je aan een cursus van zes uur voldoende, weet je de basis al of ben je een snelle leerling dan kan het zijn dat je het eerder onder de knie hebt. Wil je ongeveer weten hoeveel tijd jij nodig hebt,  dan kun je even contact opnemen met welovetraffic.nl voor een inschatting van de tijd die jij nodig hebt. 

Duur van de cursus

Wanneer je bijvoorbeeld vier uur nodig hebt om de online WordPress cursus te doen, hoef je dit niet in een keer te doen. Je kunt dan meerdere afspraken maken om met de cursus verder te gaan, er wordt bij aanvang van een cursus er van uitgegaan dat je de basistechnieken beheerst. Heb je de cursus gedaan, dan zijn er nog uitbreidingen naar wens mogelijk om nog meer kennis te krijgen. Zie je een onderwerp waar je meer over wilt weten, dan kun je na afloop van de cursus een vervolg doen over dat onderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *