Omscholen met ict traineeship

Heb jij een opleiding gekozen, maar wil je ook graag ict traineeship leren. Heb jij een studie gevolgd, maar heb je daar niet de IT kennis geleerd. Nadat je deze cursus gevolgd hebt kan jij aan de slag als ICT’er of een baan waarbij je ook IT werkzaamheden uitvoert. Omdat je al een studie hebt gevolgd hoef je alleen de ICT werkzaamheden te leren. Met deze cursus leer je veel vaardigheden waardoor je bij veel opdrachtgevers aan de slag kan. Op dit moment zijn veel mensen op zoek naar een ICT’er. Dit is jouw kans om je om te laten scholen. Pak dus nu jouw kans om je te laten omscholen met deze handige cursus. Wil je meer weten neem dan contact op met Didacticum. Zij willen jou graag helpen met deze omscholing.

Bedrijf training

Verschillende trainerschips

Heb je de ICT altijd al interessant gevonden? Met deze cursus is het mogelijk om deze droom te verwezenlijken. Er zijn steeds meer mensen nodig die verstand hebben van ICT je bent in de toekomst verzekerd van een baan als je deze cursus volgt. Het is niet nodig om een hele nieuwe opleiding te kiezen na deze cursus ben je een volwaardig ICT’er. Na deze cursus kan je aan de slag en weet je hoe je om moet gaan met Big Data of Business Intelligence. Je bent verzekerd van een baan na de cursus, tijdens de cursus voer jij verschillende opdrachten uit voor bedrijven. Bij deze bedrijven krijg jij later de kans om aan de slag te gaan. Met een ict traineeship kan jij aan de slag bij verschillende bedrijven. De grootste tekorten aan werknemers zijn bij de volgende beroepen:

  • Systeembeheerder
  • ICT-medewerker
  • Tester
  • Applicatiebeheerder
  • Consultant
Bedrijf

Hoe vind jij een goede werkgever

Het hebben van een goede werkgever is belangrijk. Tijdens de cursus wordt met jou gecommuniceerd welke werkzaamheden jij graag wilt leren. Zo wordt er in overleg een geschikte werkgever gekozen waar je veel kan leren. Voordat je aan de slag kan bij de werkgever is het belangrijk dat je een paar trainingen hebt gehad. Met de ict traineeship kan je veel leren waardoor je snel aan de slag kan bij een leerbedrijf. Zo word jij een professional en ben je een volwaardig ICT’er die bij bijna ieder bedrijf aan de slag kan. Tijdens deze cursus krijg je bij het leerbedrijf vanaf dag een betaald. Je werkt 8 weken voor het leerbedrijf met een optie om daar te blijven werken.