Ontwerp je eigen stickers

Soms heb je een ontwerp sticker nodig welke niet tussen de standaard modellen zit, met stickers bedrukken maak je een eigen sticker. Door gebruik te maken van eigen afbeeldingen en teksten, heb je exact de sticker die je voor ogen had. De vorm, de opdruk en het aantal stickers kun je helemaal zelf kiezen, met de ontwerper is dit een fluitje van een cent om te doen. Het soort sticker maakt niet uit, bij de stickerkoning.nl zijn er vele soorten stickers.

stickers bedrukken

Groot aanbod aan stickers

Wat voor sticker je ook nodig hebt, stickers bedrukken kan bij ieder soort sticker. Van een barcode tot een grote sticker die je op de vloer aanbrengt om slim reclame te maken. Wil je stickers voor het raam zonder een lijmlaag, maak dan gebruik van statische stickers die je perfect in kunt zetten voor een tijdelijke promotie. Via een aantal eenvoudige stappen maak je precies de sticker die je wenst voor je onderneming, met de teksten, afbeeldingen en kleuren die je wilt. 

Maak gebruik van standaard vormen

Weet je al precies wat je wilt, dan kun je misschien gebruik maken van de standaard modellen stickers. Deze modellen kun je ook als stickers bedrukken, naar wens met je eigen plaatjes of letters. Ga creatief te werk met een sticker, want bijna alles is mogelijk bij de stickerkoning.nl om te laten maken. Breng je de stickers aan op een plaats waar veel zonlicht is, kun je er een UV coating op aan laten brengen. Op deze manier verkleurt de sticker niet en blijft deze lang mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *