Tip voor de beste seo in Eindhoven

Is jouw bedrijf en of organisatie gevestigd in Eindhoven en wil je graag hoger scoren op google? Dan ben je voor seo Eindhoven bij van Dongen Online aan het juiste adres. Dit zijn namelijk de experts op het gebied van Search Engine Optimalisation. 

Waarom kiezen voor Seo 

Door middel van het gebruik van Seo zal jouw bedrijf en of organisatie hoger scoren in de Google ranglijst. Er wordt tegenwoordig super veel gebruik gemaakt van Google en andere zoekmachines om op deze manier gemakkelijk het product of informatie te vinden waar jij naar op zoek bent. Voor Seo wordt er onderscheid gemaakt tussen On en OFF page. Met on page wordt er gekeken naar alles wat er op een pagina te vinden is, denk hierbij aan het logo, de social share buttons, het logo en het menustructuur en naar de content, hier val de tekst onder, de afbeeldingen, links en eventuele video’s. Bij OFF-page wordt er gekeken naar de footer waarbij de manier van contact informatie en algemene informatie gevonden wordt. Deze factoren tellen allemaal voor de rank in Google. 

Siem-Luuk

Wat valt niet onder SEO? 

SEO is alles wat er online gebeurt, dus wat je doet met jouw wenst, hoe het bedrijf actief is op social media maar ook de manier waarop jouw bedrijf adverteert. De scheiding tussen online en offline wordt steeds dunner, en offline advertenties lijden ook steeds dunner te worden. De offline advertenties lijken ook steeds vaker tot online exposure.