28 november 2021

Tips voor bij jouw carrière

1 min read

Wanneer je je studie hebt afgerond en aan je werkende leven wil gaan beginnen komt er vanalles op je af. Je moet gaan solliciteren met behulp van je CV, wennen aan een 9 tot 5 en ook nog genoeg tijd over houden om te kunnen ontspannen. Voor wie hier wel wat hulp bij kan gebruiken zijn er verschillende hulpmiddelen die je kunt inschakelen om jouw carrière tot een succes te maken.

Sollicitatietraining

Wat moet er op je CV staan om de kans op succes zo groot mogelijk te maken? Is het handig om een LinkedIn aan te maken? Wat voor vragen kan ik verwachten tijdens mijn sollicitatiegesprek? Het is logisch dat je al deze kennis nog niet bezit, veel werkende weten het ook nog steeds niet allemaal zeker. Daarom kan het nuttig zijn om iemand in te schakelen die je hierbij kan helpen. Tijdens een sollicitatietraining kijk je samen met je leraar alle belangrijke stappen na en kom jij goed voorbereid aan een baan.

Loopbaanbegeleiding

Het is ook nooit verkeerd om loopbaanbegeleiding in te regelen. Met loopbaanbegeleiding krijg je de ondersteuning tijdens jouw carrière. Er denken professionals met jou mee over welke stappen je kan zetten, of het slim is om bij te leren en of je naar behoren betaald krijgt in je huidige functie. Samen met de begeleiding maak je een plan van aanpak, stel je doelen op die bij jouw wensen passen en evalueer je of alles nog naar wens verloopt.


Bron: https://adxpert.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *