Verkoop meer producten

Stilstaan is achteruitgang, dit is ook zo bij de verkoop van je producten als bedrijf. Steeds nieuwe producten en de omzet verhogen is het doel van iedere ondernemer. Maar wat als je niet precies het kanaal onder de knie hebt waar je producten verkoopt? Precies, dan huur je een expert in die al bewezen hebt dit stukje marketing wel onder de knie te hebben om jouw verkoop ook te vergroten. DOGC gaat jouw producten via Amazon verkopen door middel van een vlijmscherpe marketing campagne, zij hebben maar één doel jouw omzet verhogen en meer verkopen realiseren.

Waarom gebruik maken van Amazon?

via Amazon verkopen

Amazon is de grootste retailer die er is te vinden op internet, met een nettowinst van 3 miljard euro in het laatste kwartaal van vorig jaar. Ga jij als bedrijf via Amazon verkopen is de kans erg groot dat je omzet ook omhoog gaat. DOGC is de specialist in het werken met dit grote bedrijf, jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we pakketten hebben samengesteld voor ondernemers. Naar gelang het aantal landen, en aantal producten wat je wilt verkopen kunnen we je een pakket aanbieden. Jij hoeft als ondernemer je geen zorgen meer te maken over de marketing van Amazon, dat regelen wij allemaal voor je. Je hoeft alleen de maandelijkse rapportage te bekijken hoe de omzet iedere maand weer stijgt.

Geen zorgen meer om marketing

De specialisten van DOGC hebben bij verschillende zeer grote spelers op de markt ervaring opgedaan, zij weten wat wel en niet werkt in de wereld van de marketing. Met de kennis die zij bezitten gaan ze jouw producten op de markt brengen via Amazon. Een gedegen marketing constructie zal ervoor zorgen dat je met minimale kosten, het maximale rendement uit je pakket kunt halen. Tot 6 landen en 97 producten kunnen we onze diensten aan je aanbieden, natuurlijk word je Amazon account door ons ingericht. Heb je al een account dan wordt deze door ons aangepast dat deze wel succesvol wordt.