28 november 2021

Vlaggen en banieren

2 min read

Op zoek naar makkelijke reclamemiddelen? Gebruik vlaggen

Als bedrijfsleider of als andere hoogwaardigheidsbekleder binnen een organisatie ben je – bewust of niet – altijd bezig met de vraag op welke manieren je de naamsbekendheid van je bedrijf verder kunt laten groeien. Want laten we wel wezen, een goede en positieve naamsbekendheid is cruciaal voor het creëren van een constante aanwas van nieuwe klandizie. Het is dus van groot belang dat je ervoor zorgt dat voldoende mensen je bedrijf en je belangrijkste producten kennen. Alleen adverteren via internet is daarvoor vaak niet voldoende. Je zult dus ook buiten de digitale wereld moeten blijven investeren. Een manier van adverteren met een lage drempel en tegen lage kosten is door gebruik te gaan maken van vlaggen en banieren. Lees in de volgende alinea’s waarom vlaggen en banieren zo geschikt zijn.

Versterking identiteit van je bedrijf

Veel mensen blijken vlaggen als iets positiefs te zien. Een vlag is simpelweg een uiting van pracht en praal en van schoonheid en macht. Veel oude spreekwoorden in de Nederlandse taal bevestigen dit ook. Als bedrijf wil je daar uiteraard graag mee geassocieerd worden. Los daarvan vormen vlaggen een heuse versterking van de identiteit van je organisatie, zeker als je op een slimme manier weet te spelen met de vormgeving en het kleurgebruik. Onthouden voorbijgangers niet bewust, dan doen ze dat toch wel onbewust.

Multi-inzetbaar

Vlaggen plaats je natuurlijk ten eerste bij alle vestigingen die je bedrijf heeft, maar wellicht kun je ze ook elders in het straatbeeld kwijt, zo nodig tegen betaling. Eventueel kun je ze ook uitdelen of tegen een kleine prijs verkopen aan je klanten. Je hoort het al, je kunt vlaggen en banieren probleemloos op diverse manieren inzetten.

Lage kosten

Mooi meegenomen is uiteraard tenslotte dat vlaggen beslist geen dure producten zijn. Als consument koop je een vlag voor hooguit een paar tientjes. Bestel je grote aantallen bij een groothandel, dan kan het nog een stuk goedkoper uitvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *