Zoekwoorden checken doe je hier

Op https://klikproces.nl/zoekwoorden-checken/ is het mogelijk om zoekwoorden te checken op Zoekvolume, Aantallen en bruikbaarheid. Op de website staat er een filmpje waarin duidelijk overzichtelijk wordt uitgelegd hoe je het zoekvolume checkt van al jouw zoekwoorden. 

Het zoeken naar zoekwoorden lijkt een makkelijk proces maar op https://klikproces.nl/zoekwoorden-checken/ laten ze zien dat dit eigenlijk helemaal niet zo makkelijk is zoals je denkt, er zitten namelijk wel wat addertjes onder het gras. Wat het allemaal inhoudt, waarom het zo belangrijk is dit ga je allemaal leren met de handige tips waarmee je het zoekvolume zelf kan checken.

Wat houdt het in?

Het zoekvolume in Google checken houdt eigenlijk in, je hebt een bepaald zoekwoord en je wilt weten hoeveel mensen zoeken per maand. Het is dan mogelijk dat je er aan een bepaalde criteria aan kan geven. Zoals wil je alleen mensen in Nederland of wereldwijd? Wil je het per provincie of stad doen? 

Op de website https://klikproces.nl/26-blog-onderwerpen-en-ideeen-ter-inspiratie/ wordt er stap voor stap uitgelegd wat je moet doen, wat het beste wel kan doen en wat je het beste niet kan doen. Het is een vrij eenvoudig proces maar je moet de belangrijke dingen even van te voren checken. 
Als je nog meer vragen hebt omdat je er niet helemaal uitkomt, of gewoon vragen omdat je graag meer er over wilt leren dan kan dat gewoon, stuur bij vragen een mail naar Bart@klikproces.nl Hij zal je veel meer advies geven en een persoonlijk antwoord op jouw vraag of vragen.